KUHNA NA DVORIŠČU

Na predzadnjo majsko nedeljo, ko bo mesto dišalo po Dobrotah slovenskih kmetij, bo na dvorišču v Fürstovi hiši potekala že druga kuhna na dvorišču z zanimivo ponudbo.

 

KUHNA NA DVORIŠČU

 

Dvorišče stare meščanske hiše, bodo prebudili štirje ponudniki (Gostilna Ribič, Gostilna Lužnik, Turistično društvo klopotec iz Leskovca in vegetarianska Divja Kühja), ki se nam bodo predstavili z bolj ali manj tipičnimi lokalnimi jedmi. Raznoliko ponudbo mesnih in vegetarijanskih jedi bosta s pijačo zaokrožila Kavarna Bodi in hišni vinar Conrad Fürst und Söhne.

Istočasno bo na dvorišču potekal tradicionalni Fürstov sejem, za glasbeno ozadje pa bo poskrbela Vinilnica z nepogrešljivimi starimi ploščami.

Na dvorišče hiše bo s plesom vabilo društvo Cesarsko – kraljevi Ptuj.

Pridite, skupaj bomo Ptuj vpisali na zemljevid mest, katerih prebivalci in obiskovalci se sproščeno družijo ob dobri hrani.

Kaj: Kuhna na dvorišču

Kje: Fürstova hiša, Krempljeva 1, Ptuj

Datum: nedelja, 21.5.2017

Ura: od 11.00 do 16.00

 

Organizatorja dogodka in kontakt za medije:

Zavod TuRa Ptuj (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., tel.:031 609 887, Anja)

in

KUD Fuerstova hiša (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.tel.: 051 385 779, Saška)